Voimaan: 26.01.2023

Viimeksi päivitetty: 26.04.2024

Tietosuojakäytäntö

Määritelmät

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (”rekisteröity”) liittyviä tietoja; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti, erityisesti viittaamalla tunnisteeseen, kuten nimeen, tunnistenumeroon, sijaintitietoon, verkkotunnisteeseen tai yhteen tai useampaan tekijään, joka on ominaista fyysiselle, fysiologiselle, kyseisen luonnollisen henkilön geneettinen, henkinen, taloudellinen, kulttuurinen tai sosiaalinen identiteetti;

Käsittelyllä tarkoitetaan mitä tahansa toimenpidettä tai toimintosarjaa, joka suoritetaan henkilötiedoille tai henkilötietoryhmille, joko automatisoiduin keinoin tai ei, kuten kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, jäsentäminen, tallennus, mukauttaminen tai muuttaminen, haku, kuuleminen, käyttö, paljastaminen lähettämällä, levittämällä tai muutoin saataville, yhdenmukaistamalla tai yhdistämällä, rajoittamalla, poistamalla tai tuhoamalla;

Profiloinnilla tarkoitetaan kaikenlaista henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka koostuu henkilötietojen käytöstä tiettyjen luonnolliseen henkilöön liittyvien henkilökohtaisten näkökohtien arvioimiseksi, erityisesti kyseisen luonnollisen henkilön työsuoritukseen, taloudelliseen tilanteeseen, terveyteen tai henkilökohtaisiin mieltymyksiin liittyvien näkökohtien analysoimiseksi tai ennustamiseksi. , kiinnostuksen kohteet, luotettavuus, käyttäytyminen, sijainti tai liikkeet;

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot; jos tällaisen käsittelyn tarkoitukset ja keinot määritellään unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä, rekisterinpitäjästä tai sen nimeämisperusteista voidaan säätää unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä;

Käsittelijällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta;

Vastaanottajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, jolle henkilötiedot luovutetaan, riippumatta siitä, onko se kolmas osapuoli tai ei. Julkisia viranomaisia, jotka voivat saada henkilötietoja tietyn tutkimuksen yhteydessä unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti, ei kuitenkaan pidetä vastaanottajina; näiden viranomaisten suorittamassa näiden tietojen käsittelyssä on noudatettava sovellettavia tietosuojasääntöjä käsittelyn tarkoituksen mukaisesti;

Kolmannella osapuolella tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai elintä, joka ei ole rekisteröity, rekisterinpitäjä, henkilötietojen käsittelijä ja henkilöt, jotka ovat rekisterinpitäjän tai henkilötietojen käsittelijän välittömässä alaisuudessa valtuutettu käsittelemään henkilötietoja;

Rekisteröidyn suostumuksella tarkoitetaan mitä tahansa vapaasti annettua, tarkkaa, tietoon perustuvaa ja yksiselitteistä ilmaisua rekisteröidyn toiveesta, jolla hän lausunnolla tai selkeällä myönteisellä toimella osoittaa suostuvansa itseään koskevien henkilötietojen käsittelyyn ;

Henkilötietojen tietoturvaloukkauksella tarkoitetaan tietoturvaloukkausta, joka johtaa siirrettyjen, tallennettujen tai muuten käsiteltyjen henkilötietojen vahingossa tapahtuvaan tai laittomaan tuhoutumiseen, katoamiseen, muuttamiseen, luvattomaan luovuttamiseen tai niihin pääsyyn;

Yritysryhmällä määräysvallassa olevaa yritystä ja sen määräysvallassa olevia yrityksiä;

Valvontaviranomainen tarkoittaa riippumatonta viranomaista, jonka jäsenvaltio on perustanut GDPR-asetuksen 51 artiklan mukaisesti;

Yleistä

Tämä ilmoitus yhdessä sivustolla olevien yleisten käyttöehtojen kanssa määrittelee, millä perusteella käsittelemme sinulta keräämiämme tai meille antamiasi henkilötietoja. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme koskien henkilötietojasi ja sitä, kuinka käsittelemme niitä. Rekisteröimällä pelaajatilin verkkosivustolle vahvistat hyväksyväsi tämän tietosuojakäytännön. Huomaa, että jos et hyväksy tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä ehtoja ja päätät olla antamatta tarvittavia henkilötietoja, pääsysi tiettyihin tällä verkkosivustolla tarjottuihin ominaisuuksiin ja palveluihin saattaa olla rajoitettua.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja yrityksen välillä. On tärkeää huomata, että tätä tietosuojakäytäntöä voidaan ajoittain päivittää ja tarkistaa. Vaikka pyrimmekin kohtuudella ilmoittamaan sinulle kaikista merkittävistä muutoksista, suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja suojaamista koskevista nykyisistä käytännöistämme. Verkkosivuston ja/tai sen palvelujen jatkuva käyttö merkitsee, että hyväksyt tietosuojakäytännön.

www.richardcasino.com arvostaa rehellisyyttäsi ja yksityisyyttäsi suunnattomasti ja on sitoutunut käsittelemään kaikkia henkilötietojasi läpinäkyvällä, oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla. Tämä tietosuojakäytäntö (yhdessä käyttöehtojen ja evästekäytännön kanssa) määrittelee perusteet, joilla www.richardcasino.com kerää, tallentaa ja käyttää henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme, sekä mitkä ovat oikeutesi ja miten laki suojaa näitä oikeuksia luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja tällaisten tietojen vapaasta liikkuvuudesta 27 päivänä huhtikuuta 2016 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti , ja kumotaan direktiivi 95/46/EY (yleinen tietosuoja-asetus).

Meistä

Verkkosivuston www.richardcasino.com ("Kasino", "Verkkosivusto", "Yritys", "Me", "Me", "Meidän") omistaa ja ylläpitää Hollycorn N.V., Curaçaon lakien mukaan rekisteröity ja perustettu yritys. , jonka rekisteröintinumero on 144359 ja rekisteröity osoite osoitteessa Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao, ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö Libergos Limited, rekisteröity Kyprokselle rekisterinumerolla ΗΕ 371971 ja rekisteröity osoite Boumpoulinas, 1-3, BOUBOULINA BUILDING, Flat 42OLffice , 1060, Nikosia, Kypros. Hollycorn N.V.:n lisensoi ja säätelee Antillephone N.V. (lisenssinumero 8048/JAZ2019-015).

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisäännösten mukainen lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja tarjota heille oheispalveluita.

Kun mainitsemme "Yritys", "Ryhmä", "me", "me" tai "meidän" tässä tietosuojailmoituksessa, tarkoitamme Hollycorn N.V.

Otamme yksityisyytesi vakavasti. Tästä syystä olemme nimenneet tietosuojavastaavan ("DPO"), jonka tehtävänä on valvoa, että yritys noudattaa lakisääteisiä velvoitteitaan henkilötietojesi käsittelyssä, ja joka on yhteyshenkilösi kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät henkilötietojesi käsittelyyn. tämä tietosuojakäytäntö. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää laillisia oikeuksiasi, ja valituksia oikeuksien loukkaamisesta, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme sähköpostitse [email protected]

Ota meihin yhteyttä

Voit aina ottaa meihin yhteyttä koskien tätä politiikkaa, jos haluat:

  • Vahvistamme sinusta keräämiemme henkilötietojen oikeellisuuden;
  • Tiedustele henkilötietojesi käytöstä;
  • Estä tietojesi tuleva käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin;
  • Saat kopion sinusta tallennetuista henkilötiedoista;

Jos olet suostunut vastaanottamaan myynninedistämismateriaaleja rekisteröinnin yhteydessä, voimme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettääksemme sinulle tuotteita, palveluita ja kampanjoita koskevia markkinointiviestejä suostumuksesi perusteella. Tämä voi sisältää tietoja tuotteista ja palveluista liikekumppaneiltamme, kuten kasinopelien tarjoajilta. Voit määrittää markkinointiasetuksesi henkilökohtaisella tililläsi seuraamalla linkkiä richardcasino.com/user.

Päivitä tai korjaa kaikki meille antamasi tiedot (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia tällaisten muutosten toteuttamiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta, ja sinun vastuullasi on varmistaa, että olemme aina ajan tasalla oikeilla tiedoillasi.

Voit täyttää pyyntösi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti käyttämällä seuraavia viestintätapoja:

Huomaa, että joissain tapauksissa sähköpostit voivat päätyä roskapostiin tai eivät pääse vastaanottajalle ollenkaan teknisistä syistä.

Jos pyyntöösi ei vastata 10 päivän kuluessa, suosittelemme ottamaan meihin uudelleen yhteyttä vaihtoehtoisten viestintämenetelmien selvittämiseksi.

Kunnioitamme ja arvostamme yksityisyyttäsi. Voit aina ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa [email protected] tapauksissa, joissa

  • luulet, että yksityisyyttäsi on loukattu
  • tiedoista kopiopyynnön toteuttamiselle asetettuja määräaikoja rikotaan
  • Tarvitset selvennyksen tämän tietosuojaselosteen ehtoihin
  • haluat saada kopion henkilötiedoistasi, jotka on tallennettu kaikkiin Hollycorn N.V. -lisenssiin

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus voi kestää yli kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

Keräämämme tiedot

  • Tiedot, jotka annat meille. Se sisältää kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi lomakkeita tilin rekisteröintisivuillamme, sekä kaikki muut tiedot, jotka lähetät edelleen verkkosivustolla tai sähköpostitse. Se sisältää tiedot, jotka annat, kun rekisteröidyt käyttämään sivustoamme, tilaat palvelumme, teet talletuksia, vetoja tai nostoja sivustollamme, osallistut chat-huoneisiin, hyväksyt bonuksia tai muita sivustollamme saatavilla olevia tarjouksia, kaikki due diligence -asiakirjat, jotka jaat meille, mukaan lukien varallisuuskyselylomake ja sitä tukevat asiakirjat, ja kun ilmoitat ongelmasta tai teet valituksen meille. Antamasi tiedot voivat sisältää nimesi, käyttäjätunnuksesi, osoitteesi, syntymäaikasi, asuinmaasi ja kansalaisuutesi, henkilönumerosi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, talous- ja luottokorttitiedot, henkilökuvaus, henkilöllisyystodistus, todiste osoite, todiste varoista ja valokuva.
  • Tekniset tiedot, jotka sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, jolla tietokoneesi yhdistetään Internetiin, kirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta, tiedot vierailusi, mukaan lukien täydelliset URL-osoitteet, evästeistä saadut tiedot. Katso evästeilmoituksemme saadaksesi lisätietoja käytetyistä evästetyypeistä.
  • Pelin tiedot. Pelaamasi pelit ja kunkin pelin ja sivun kesto, sivun vuorovaikutustiedot,
  • Analyysitiedot. Joissakin tapauksissa saatamme kerätä tietoja Palveluiden käytöstäsi, kuten sovellusten käytöstä, lokitiedostoista, käyttäjien toiminnasta (esim. katsellut sivut, tietyillä sivuilla käytetty aika, online-selailu, napsautukset, toiminnot jne.), aikaleimat, hälytykset jne. Näitä tietoja kerätään muun muassa virheiden ja bugien vianmääritystä varten sekä tutkimus- ja analytiikkatarkoituksiin Palveluiden käytöstäsi.
  • Tiedot, jotka saamme muista lähteistä. Nämä tiedot saamme sinusta, jos käytät mitä tahansa konsernin ylläpitämiä verkkosivustojamme tai palvelujamme. Jos käytät tilejä useilla ryhmän ylläpitämillä sivustoilla, voimme koota kustakin sivustosta luodut tiedot yhteen tietovarastoon. Tällaiset tiedot ovat meille tärkeitä tilastollisiin tarkoituksiin, mutta ne ovat myös erityisen tärkeitä lain mukaisten rahanpesun ja vastuullisen pelaamisen velvollisuuksien puitteissa.

Palvelujen toimittamisen aikana teemme myös tiivistä yhteistyötä kolmansien osapuolten tietojen käsittelijöiden, yhteisten ja/tai riippumattomien rekisterinpitäjien kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, alihankkijat teknisissä, maksu- ja toimituspalveluissa sekä markkinointitietojen toimittaminen (kuten CRM-työkalun tarjoajat, sähköpostimarkkinointikumppanit, tekstiviestipalveluntarjoajat, suoramainontajakelijat ja lähtevien puhelujen tarjoajat), mainosverkostot ja kumppaniverkostot, analytiikkapalveluntarjoajat, due diligence -tietoyritykset, hakutietojen tarjoajat, luottotietotoimistot). Tämä luokka sisältää tiedot, jotka saamme julkaisijoilta, mainostajiltamme ja muilta kumppaneiltamme, joiden kanssa työskentelemme auttaaksemme meitä toimittamaan sinulle mainoksia ja personoitua sisältöä ja tunnistamaan sinut kaikilla selaimilla ja laitteilla. Tämä voi sisältää pseudonyymejä mainostajan tunnisteita, jotka jotkut mainostajat tai muut kolmannen osapuolen mainosalustat päättävät jakaa kanssamme. Tietojen käsittelijät käsittelevät henkilötietoja kirjallisten ohjeidemme mukaisesti ja heidän toimintansa rajoittuu niihin, joita heiltä tarvitaan palvelun toimittamisessa sinulle.

Tietoluokat, joita tallennamme sinusta

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista tämä henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Sinusta kerätyt ja käsiteltävät henkilötiedot voidaan ryhmitellä seuraaviin luokkiin:

Henkilötietoja ovat etunimi, keskinimi, sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus tai vastaava tunniste, syntymäaika, sukupuoli.

Yhteystiedot sisältävät asuinosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumerot muut käytettävissä olevat viestintätavat.

Taloustiedot sisältävät tiedot palkastasi ja varallisuudestasi, tiedot varojen lähteistä, joita käytettiin meille tallettamiseen, sekä pankkitilin, maksukortin tai maksutilin tiedot, mukaan lukien kaikki tiliotteisiin sisältyvät tiedot, skannatut asiakirjat, jotka vahvistavat tulosi ja vastaavat KYC-tarkoituksiin kerätyt asiakirjat.

Tapahtumatiedot sisältävät tietoja talletuksista ja nostoista, panostamisesta ja muista peleistä, joita olet pelannut sivustoillamme.

Tekniset tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joilla käytät tätä verkkosivustoa.

Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme, online-tunnisteen (sähköposti), salasanan (salattu), pelatut pelit, kirjautumis- ja uloskirjautumisajat, pelin keston, lunastetut bonukset ja tarjoukset, vastuullisen pelaamisen tiedot, rajoitukset sekä historia ja AML-luokitus.

Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät mieltymyksesi vastaanottaa markkinointia meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme sekä viestintämieltymyksesi.

Henkilötietojen erityisluokat. Jos annat meille tällaisia tietoja itse ja oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi, meidän on myös kerättävä tiettyjä henkilötietoja sinusta, kuten esim.

  • Vastuulliseen pelaamiseen liittyvät tiedot, joita voidaan pitää lääketieteellisinä tietoina
  • Tietoja rodustasi tai etnisestä alkuperästäsi, jotka voidaan saada lataamistasi asiakirjoista.

Kuinka voimme käyttää tietojasi

Tiedot, jotka annat meille:

– suorittaaksemme sinun ja meidän välillämme solmimista ehdoista johtuvat velvollisuutemme ja tarjotaksemme sinulle meiltä pyytämiäsi pelipalveluita, hyväksyä talletuksesi ja käsitellä kotiutuksiasi, suorittaa petostenhallintaprosesseja, vastata kaikki tiedustelut tai valitukset, joita sinulla voi olla, sekä muut liitännäisasiat, jotka liittyvät sinulle tarjoamiimme pääpalveluihin;

– edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi ottaa sinuun yhteyttä konsernin markkinointitiedoilla, antaa sinulle tietoa palveluistamme, bonusjärjestelmistämme ja kampanjoistamme sekä tietoa konsernin tai sen tuotemerkkien ylläpitämien liittyvien sivustojen tuotteista ja kampanjoista;

– tarjota räätälöityjä mainoksia sivustolla, joka perustuu vuorovaikutukseen sivuston kanssa tai käyttötietojesi kanssa;

– ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista;

– täyttääksemme rahanpesun vastaisesta lainsäädännöstä ja sen mukaisista säännöistä ja määräyksistä sekä kaikista muista laeista, joita saatamme ajoittain soveltaa, johtuvat velvoitteet.

Tietoja, joita keräämme sinusta

– ylläpitää sivustoamme ja sisäisiä toimintoja, mukaan lukien vianetsintä, data-analyysi, testaus, tutkimus, tilasto- ja kyselytarkoituksiin. Tällaiset tiedot kerätään yleensä evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä on evästeilmoituksessamme, joka antaa myös ohjeita siitä, miten evästeet voidaan poistaa käytöstä.

– ottaa sinuun yhteyttä markkinointitiedoilla, tarjota sinulle tietoa palveluista, bonusjärjestelmistä ja kampanjoista sekä tietoa rekisteröimäsi brändin tarjoamista nykyisistä tai tulevista tuotteista ja kampanjoista tai markkinointitietoja brändikumppaneista, jos olet ilmaissut suostumuksesi tällaisen materiaalin vastaanottamiseen;

– suorittaa petostenhallinta- ja riskienhallintatoimia, mukaan lukien riskiprofiilin tai riskitilan määrittäminen tilillesi;

– arvioida käyttäytymistäsi ja mallejasi sivuston kautta, jota käytetään auttamaan sinua rakentamaan yksityiskohtaisen asiakasprofiilin eri aiheista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

- Yritys voi luoda rekisterin bonusten väärinkäyttäjistä ja tällä listalla olevat henkilöt voidaan sulkea pois kaikista tulevista kampanjoista tai jopa estää käyttämästä Yhtiön palveluita. Tämä sisältää muuntyyppisten petosten ja vilpillisen toiminnan analysoinnin.

- Seulomme ja valvomme myös liiketoimiasi ja käyttäytymistäsi vastuullisen pelaamisen syistä varmistaaksemme, että vuorovaikutuksesi kanssamme on hauskaa ja viihdettä eikä vaarallista sinulle. Voimme antaa tilillesi vastuullisen pelaamisen pistemäärän keräämiemme tietojen ja vastuullisen pelaamisen kyselylomakkeen perusteella, joka voidaan toisinaan toimittaa sinulle täytettäväksi. Arviomme tuloksena sinut voidaan merkitä "ongelmapelaajaksi" tai olla alttiina peliriippuvuuden riskeille.

- Osana sitoutumistamme rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseen saatamme myös analysoida henkilötietojasi ja verrata niitä kolmansien osapuolien tietolähteisiin, rakentaa sinulle AML-profiilin ja riskipisteitä tilisi antamiesi tietojen perusteella. meitä ja sinusta keräämiämme tietoja. Pidämme myös rekisteriä kaikista korkeariskisistä asiakkaista rahanpesun estämisen näkökulmasta.

Huomaa, että näihin tarkoituksiin käytämme osittain profilointia ihmisen tekemällä loppupäätöksellä, mutta profiloinnin taustalla olevaa logiikkaa ja siihen liittyvää tietoa ei voida paljastaa, koska se antaisi asiakkaille mahdollisuuden ohittaa nämä valvontamekanismit, joiden tarkoituksena on suojella liiketoimintaamme ja noudattaa laillisia velvoitteita.

– parantaaksemme sivustoamme varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi;

– jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun niin haluat;

– osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena;

– mitata tai ymmärtää sinulle ja muille tarjoamamme mainonnan tehokkuutta ja toimittaa sinulle asiaankuuluvia tarjouksia;

– tehdä ehdotuksia ja suosituksia sinulle tuotteistamme.

– Voimme myös kerätä, käyttää ja jakaa Aggregoituja tietoja, kuten tilasto- tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Aggregoidut tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä henkilötiedona lain mukaan, koska nämä tiedot eivät suoraan tai välillisesti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietosi laskeaksemme tiettyä verkkosivuston ominaisuutta käyttävien käyttäjien prosenttiosuuden. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme koottuja tietoja henkilötietoihisi, jotta ne voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Muista lähteistä saamamme tiedot

Yhdistämme nämä tiedot meille antamaasi tietoon ja sinusta keräämiimme tietoihin. Käytämme näitä tietoja ja yhdistettyjä tietoja yllä mainittuihin tarkoituksiin (saamiemme tietojen tyypistä riippuen). Muita lähteitä ovat iänvarmistustyökalujen kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, henkilöllisyyden tai osoitteen varmistuspalvelut, sääntelyviranomaiset tai yhteisöt, jotka pitävät keskustietokantoja ongelmapelaajista, PEP- ja Sanction-hakujen tarjoajat ja muut vastaavat palveluntarjoajat, joiden kanssa saatamme ajoittain tehdä sopimuksen. Saatamme myös saada sinusta muilta ryhmän ylläpitämiltä sivustoilta kerättyjä tietoja, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua tai pitämään bonusten väärinkäyttäjät, ongelmapelaajia poissa palveluistamme.

Henkilötietojen käsittelyn laillinen peruste

Olemme koonneet alla taulukkomuodossa kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja mihin oikeusperustoihin luotamme. Olemme myös tunnistaneet, mitkä ovat oikeutetut etumme tarvittaessa.

Data collected

How do we collect your data?

Purpose for collection

Legal basis for processing data

Identification data – this includes full name, username of choice, date of birth, gender

Requested upon registration

(1) Customer identification and creation of unique customer profile

(2) Customer verification for Anti-Money Laundering (“ AML”) purposes

(3) Identification of customer when contact is made

(1) Performance of contract

(2) Legal obligation

(3) Performance of contract

Contact details – this includes email address, home address, mobile phone number, skype or any other available mean of communication

Requested upon registration and/or KYC procedure

(1) Customer identification and creation of unique customer profile

(2) Contacting customers for support purposes

(3) Dissemination of marketing material of the brand

(4) Dissemination of marketing material of another Group brands

(5)Verification of player identity

(1) Performance of contract

(2) Performance of contract

(3) Legitimate interest

(4) Consent

(5) Legal obligation

Data required for verification purposes – this includes your identification documents, proof of address, and possibly source of funds, source of wealth.

Must be uploaded on player profile upon request; may be requested either through pop up on website or via email.

(1) Verification of player identity

(2) Required in order for us to comply with AML law

(1) Legal obligation

(2) Legal obligation

Financial data – this would include the financial details relating to your deposit and withdrawal methods of your choice, therefore your bank details, payment card details, or all relevant details relating to the chosen payment methods.

Collected upon deposit or withdrawal of funds into the player account. Could also be collected where we have queries via email / chat / calls

(1) Required to provide you with the service (i.e. to deposit funds into player account)

(2) Required for Know-Your-Customer (“KYC”) checks (source of funds)

(3) Required for cybercrime checks

(4) To ensure a closed-loop policy

(1) Performance of contract

(2) Legal obligation

(3) Legitimate interest

(4) Legal obligation

Transaction data – this includes details relating to payments made to and by you;

Automatically generated when deposits and withdrawals are made

(1) Required to provide you with the service

(2) Required to comply with AML law and gaming licence requirements

(3) Required to track your activity for social responsibility measures

(1) Performance of contract

(2) Legal obligation

(3) Legal obligation

Gaming data – this includes details relating to the games you play on our website (i.e. your gaming activity)

Automatically generated with gaming activity

(1) Required to provide you with the service

(2) Required to comply with remote gaming law

(1) Performance of contract

(2) Legal obligation

Data relating to your communications with us (via email, live chat, phone call)

Email correspondence and live chat when contact is made, phone calls may be recorded for record-keeping requirements

(1) Required to provide you with the service (for customer queries, communicating necessary issues)

(2) May be used to manage risks, obtain professional advice, or to establish and defend our legal claims, whether in court or in an out-of-court procedure

(1) Performance of contract

(2) Legitimate interest

Profile data - Data relating to your gaming habits and your preferences

Automatically generated with game play, or using cookies to log preferences

(1) May be used in aggregated and anonymised form to improve service

(2) May be used for a more personalised user experience

(3) Segmentation for AML and social responsibility measures

(4) Targeted marketing

(1) Legitimate interest. Data in anonymised form is not personal data after that.

(2) Consent

(3) Legal obligation

(4) Consent

Responsible Gaming Data

Self-assessment test

(1) Responsible gaming profiling

(2) Identification and investigation of gaming activity for responsible gaming purposes

(1) Legal obligation

(2) Legitimate interest

Technical data - this may include your internet protocol (IP) address, your login data, browser type and version, time zone setting and location, operating system and platform.

Usage data – includes data relating to how you use our website

Cookie data

(1) Location data / IP used to ensure customer is not from a restricted or high-risk country

(2) Location data / IP address also used to ensure that they do not use proxies or VPNs, to ensure that they do not abuse bonuses or defraud by application fraud

(3) All other data (including location and IP) is used to improve website functionality, troubleshoot technical issues, create more products for different platforms

(1) Legal Obligation

(2) Legitimate interest

(3) Legitimate interest

My RTP data – May include your hit rate, total number of spins, overall RTP on your account, your own RTP compared to the games’ RTPs, biggest win on specific games and bet placed to achieve that win

Automatically generated with gameplay

(1) To ensure we are in line with all the relevant requirements regarding the RTP of our services..

(1) Legal Obligation

Cookie data – please see our Cookie Policy for further information on how and for which purposes we collect your cookies.

Tietojen jakaminen

Palvelumme luonteesta johtuen voimme joutua jakamaan henkilötietosi useiden luotettavien kolmansien osapuolien kanssa, jotta voimme käsitellä tietojasi tässä tietosuojakäytännössä edellä kuvatulla tavalla. Näitä kolmansia osapuolia ovat:

- Kaikki ryhmän jäsenet, jotka tarvitsevat pääsyn henkilötietoihisi voidakseen tarjota pyytämäsi palvelut. Tietoja, joita saamme ja keräämme sinusta, voidaan jakaa kenen tahansa ryhmän jäsenen kanssa, ja he voivat käyttää näitä tietoja petosten ja bonusten väärinkäytön estämiseen, rahanpesuun ja vastuulliseen pelaamiseen liittyviin syihin konsernin lakisääteisten velvoitteiden ja oikeutettujen liikeetujen täyttämiseksi;

- Kaikille Ryhmän jäsenille tällaisten muiden konserniyhteisöjen tarkoituksiin, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä ja antaa tietoja tuotteistaan ja palveluistaan, edellyttäen, että olet suostunut vastaanottamaan muihin konsernin ylläpitämiin sivustoihin liittyvää suoramarkkinointia.

- Yrityksen työntekijöillä, erityisesti tietosuojavastaavalla, rahanpesuvastaavalla, maksu- ja petostentorjuntaanalyytikoilla, asiakastukihenkilöillä, asiakassäilytystiimin jäsenillä, VIP-pelaajien johtajilla sekä muilla valituilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi. tehtäviensä suorittamiseksi ja sinulle avun antamiseksi sekä pyytämiesi palvelujen tarjoamiseksi

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn tai jotka liittyvät niiden käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet luottamuksellisuussopimukset (NDA) kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta.

- Pelintarjoajat – joskus pelintarjoajamme vaativat pääsyn tiettyihin tietomääritteisiin (kuten esimerkiksi käyttäjätunnukseen ja IP-osoitteeseen), jotta voimme tarjota meille verkkosivustollamme pelaamasi pelit. Voit tarkistaa heidän tietosuojailmoituksensa vierailemalla pelintarjoajan verkkosivustolla;

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Tämä käytäntö löytyy täältä.

- Maksupalveluntarjoajat ja niihin liittyvät palveluntarjoajat – samoin voimme jakaa joitakin henkilötietojasi maksupalveluntarjoajien kanssa, joita käytät maksujen suorittamiseen ja vastaanottamiseen verkkosivustollamme. Voit tarkistaa heidän tietosuojailmoituksensa vierailemalla käyttämäsi maksupalveluntarjoajan verkkosivustolla.

- Markkinointikumppanit – jos annat meille suostumuksesi markkinointi- ja promootiokampanjoiden lähettämiseen, voimme jakaa yhteystietosi (kuten sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi) markkinointikumppaneillemme, jotka huolehtivat kaiken markkinointimateriaalimme, mukaan lukien markkinointimateriaalimme, lähettämisestä sinulle. sähköpostit ja tekstiviestit, suorat sähköpostit ja toisinaan puhelut sinulle.

- Valtion tai sääntelyviranomaiset - Voimme tarvittaessa tai lain sallimissa rajoissa luovuttaa henkilötietojasi lainvalvontaviranomaisille, valtion tai sääntelyviranomaisille, tuomioistuimille tai muille viranomaisille. Voimme kiistää tällaiset vaatimukset, kun uskomme, että pyynnöt ovat suhteettomia, epämääräisiä tai niiltä puuttuvat asianmukaiset valtuudet, mutta emme lupaa kyseenalaistaa jokaista vaatimusta;

- Asiakasviestintäohjelmisto – käytämme kolmannen osapuolen ohjelmistoa kommunikoimaan kanssasi. Tämän ohjelmiston avulla voimme lähettää sinulle sähköposteja ja keskustella kanssasi live-chatissa aina, kun sinulla on kysyttävää;

- AML- ja petosten varmistustyökalut, iän ja henkilöllisyyden varmistustyökalujen toimittajat ja muut toimittajat, jotka voivat yleensä tarkistaa Know Your Client (KYC) -tiedot – voimme käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja suorittaaksemme tiettyjä AML- ja petosten varmistustarkastuksia, jotka ovat tarpeen lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. velvoitteita tässä suhteessa.

- Yllämainittujen lisäksi voimme luovuttaa henkilötietoja myös, jos hankimme uusia yrityksiä. Mikäli Yhtiön rakenteessa tapahtuu muutoksia, kuten sulautuminen, yrityskauppa toisen yrityksen toimesta tai osittainen yrityskauppa, on erittäin todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Osana käytäntöämme ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin vaikutamme tällaiseen henkilötietojen siirtoon.

- Valitut kolmannet osapuolet kanssamme tehdyn tietojenkäsittelysopimuksen mukaisesti, joka takaa henkilötietojesi turvallisuuden, mukaan lukien:

– lakimiestemme, neuvonantajien ja konsulttiemme kanssa, joita saatamme ajoittain käyttää riskien hallintaan, ammatillisen neuvonnan saamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten vahvistamiseksi ja puolustamiseksi, joko tuomioistuimessa tai tuomioistuimen ulkopuolisessa menettelyssä. Tämä saattaa edellyttää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihin;

– valtion elinten, sääntelyviranomaisten kanssa, jotka rekisteröivät ongelmapelaajia tai muita vastuullisia pelitarkoituksia varten.

– minkä tahansa yrityksen, valtion elimen tai sääntelyviranomaisen kanssa, joka ylläpitää rekisteriä tai tietokantaa, jonka tavoitteena on ehkäistä rikollisuutta, rahanpesua tai terrorismin ja joukkotuhoaseiden leviämisen rahoitusta.

Varmistamme aina, että jokainen kolmas osapuoli, jolla on pääsy henkilötietoihisi, on velvollinen kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä aina laillisesti ja tietosuojakäytäntömme ja tiukkojen käytännesääntöjen mukaisesti. Emme salli minkään kolmannen osapuolen palveluntarjoajan käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Tällaisten kolmansien osapuolten (tunnetaan myös nimellä "tietojen käsittelijät") suorittama käsittely suoritetaan vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti rekisterinpitäjänä ja puolestamme, ja tällaiset kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain siinä määrin kuin olemme itse oikeutettuja. Lisäksi pyrimme kaikissa tapauksissa varmistamaan, että emme jaa enempää tietoja kuin on tarpeen jaettavaksi, jotta palveluntarjoajat voivat suorittaa käsittelytoimia ohjeidemme mukaisesti.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty. Tällaisia tarkoituksia voivat olla oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen.

Määritellessämme tietoihisi sovellettavaa säilytysaikaa otamme huomioon useita tekijöitä, kuten tarkoitukset, joita varten keräämme ja käsittelemme tällaisia tietoja, sovellettavat lait ja/tai meille asetetut säännökset, henkilötietojen luonne ja arkaluonteisuus. tiedot ja tällaisten tietojen luvattomaan käyttöön tai luovuttamiseen liittyvät mahdolliset riskit.

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, sinä ja kasino voitte päättää sulkea pelaajatilisi milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin laki vaatii. Näitä tietoja saa käyttää vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä taloudellisia ja verotuksellisia tietoja, petoksia, rahanpesua tai muuta laitonta toimintaa koskevissa tutkimuksissa.

Saatamme myös säilyttää anonymisoituja johdannaisia tiedoistasi parantaaksemme sisältöämme ja markkinointiviestintäämme, kun siihen ei liity automaattista päätöksentekoa.

Sinun tulee huomioida, että Euroopan unionin lisensoitujen pelialueiden rahanpesun vastaisten säädösten vuoksi olemme velvollisia säilyttämään rekisteröitymisen yhteydessä toimitettujen pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelaajatilin käyttöaikana välitetyt tiedot vähintään viisi vuotta viimeisestä pelaajatapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Siksi ennen tämän ajanjakson päättymistä tehtyjä poistopyyntöjä ei voida ottaa huomioon.

Sinun oikeutesi

Tietosuojalaki antaa sinulle rekisteröitynä tietyt oikeudet tietyissä olosuhteissa. Lain mukaan sinulla on oikeus:

- Pyydä pääsyä henkilötietoihisi - Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi;

- Pyydä henkilötietojesi oikaisua – Tämä tarkoittaa, että jos jokin hallussamme oleva henkilötieto sinusta on puutteellinen tai virheellinen, sinulla on oikeus saada ne oikaistaan. Muista kuitenkin, että saatamme joutua toimittamaan todisteita ja asiakirjoja (kuten henkilötodistusta tai osoitetodistusta) pyyntösi tueksi. Se voidaan hylätä lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi

- Pyydä henkilötietojesi poistamista - Tämä tarkoittaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole enää laillista perustetta jatkaa niiden käsittelyä tai säilyttää niitä. Huomaa, että tämä oikeus ei ole ehdoton – eli emme voi täyttää pyyntöäsi, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tiedot tai jos meillä on syytä, että tietojen säilyttäminen on välttämätöntä puolustaaksemme itseämme. oikeusriidassa;

- Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme tietojesi käsittelyyn meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettuihin etuihin ja koet, että meidän tietojenkäsittelymme tällä tavalla vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissakin tapauksissa voimme kuitenkin pystyä osoittamaan, että meillä on pakottava laillinen peruste käsitellä tietojasi, mikä voi ohittaa oikeutesi ja vapautesi. Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä edellä mainittujen oikeutettujen yrityksen etujen perusteella ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;

- Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista – Voit pyytää meitä keskeyttämään väliaikaisesti henkilötietojesi käsittelyn jossakin seuraavista tilanteista: (a) missä haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden, (b) jos käytämme tietoja lainvastaisesti, mutta et halua meidän poistavan niitä, (c) kun tarvitset meidän säilyttävän tietosi, vaikka emme enää tarvitse niitä voidaksemme esittää, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia tai (d) jos olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia syitä käyttää niitä;

- Pyydä henkilötietojesi siirtoa (eli tietojen siirrettävyyttä) – Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä toimittamaan sinulle tiettyjä käsittelemämme tietoja, jotta voit siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus koskee vain tietoja, jotka on hankittu automatisoiduilla tavoilla, joiden käyttöön olet alun perin antanut meille suostumuksen, tai kun käytimme tietoja täyttääksemme kanssasi tehdyn sopimuksen mukaiset velvoitteemme;

- Peruuta suostumuksesi milloin tahansa, jos luotamme suostumuksesi tietojen käsittelyyn - "Poistaminen" tai suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta suorittamamme käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista. Suostumuksen peruuttaminen tarkoittaa, että et jatkossa enää halua meidän käsittelevän tietojasi tällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että et voi enää suostua tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluita (kuten markkinointia. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivuston tiliprofiiliasetusten kautta;

- Tee valitus valvontaviranomaiselle;

Voidaksemme käyttää oikeuksiasi yllä kuvatulla tavalla saatamme joutua pyytämään sinusta tarkkoja tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi. Tämä on turvatoimenpide varmistaaksemme, että olemme varmoja siitä, että henkilö, jolle luovutamme henkilötietojasi, olet todella sinä.

Teemme parhaamme vastataksemme kaikkiin laillisiin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön lähettämisestä. Jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä tietyn ajanjakson aikana, se voi viedä meiltä hieman kauemmin. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle tästä laajennuksesta.

Automatisoitu päätöksenteko

Liikesuhteemme perustamisessa ja toteuttamisessa emme yleensä käytä täysin automatisoitua päätöksentekoa. Jos käytämme tätä menettelyä yksittäisissä tapauksissa, ilmoitamme siitä sinulle erikseen, mikäli se on lain edellyttämä.

Tietojesi turvallisuus

Täten tunnustamme, että keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi pelaajatilisi hallinnointia varten, sitoudumme noudattamaan tiukkoja henkilötietojen suojaa koskevia säännöksiä.

Tästä syystä pyrimme suojaamaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen, sovellettavien säädösten ja tekniikan tason mukaisesti. Koska olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisia palveluita pelaajille, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki meille lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estääksemme henkilötietojesi vahingossa katoamisen, käytön tai pääsyn luvattomalla tavalla, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niille työntekijöille, edustajille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joiden on liiketoiminnan tarve tietää.

Pelaajatileille pääsee vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös määrittää kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvatonta käyttöä vastaan. Olet vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä luottamuksellisina ja sen varmistamisesta, että muut eivät pääse niihin käsiksi.